WhatsApp

Returnarea produselor

iMartisoare.ro certifica si garanteaza calitatea produselor si un raport calitate/pret foarte bun.

Pentru returnarea produselor, este necesara respectarea urmatorilor pasi:
    In primul rand, trimiteti-ne un mail sau contactati-ne telefonic pentru ca operatorilor nostrii sa li se aduca la cunostiinta despre situatia creata.
    Expediati produsul cu ambalajul intact si o copie a facturii. Expeditia va fi realizata prin firma de curierat cu confirmare de primire si plata transportului la expeditor. In sectiunea "Observatii" veti introduce contul IBAN in care va fi returnata suma.
    In termen de 7 zile suma(*) va va fi restituita, cu exceptia costului de transport (*)

(*) Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, va va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil). Daca nu sunteti de acord cu aceasta taxa va va fi reexpediat produsul, costurile de transport fiind suportate de catre Dvs. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
(**) In situatia in care valoarea transportului a fost suportata partial sau integral de Tracktor Production, aceasta suma va fi retinuta din valoarea care va este returnata. De asemenea orice alta promotie care nu se mai aplica in urma modificarii cantitatii comandate sau a valorii totale, va fi dedusa din totalul sumei restituite.

Actiuni

Click pentru mai multe produse...
Nu au fost gasite produse.

Menu

Cod QR

Share

Creaza un cont pentru a folosi Wishlistul.

Autentificare