WhatsApp

Returnarea produselor

Avem mare incredere in martisoarele pe care le cream, de aceea am crescut numarul de zile pentru retur de la 14 zile la 30 de zile de la primirea coletului. Exceptand produsele personalizate*, create dupa specificatiile oferite de catre dumneavoastra, orice produs achizitionat de pe site-ul nostru poate fi returnat respectand urmatoarea procedura:

1. Contacteaza-ne in orice fel (formular de contact, Whatsapp, e-mail, telefon) ca sa ne pui la curent ca urmeaza sa primim returul tau.

2. Expediaza produsul prin curierat rapid in ambalajul original cu o copie a facturii in colet si plata transportului la expeditor.

3. Trimite-ne contul bancar in care vrei sa restituim contravaloarea produselor.

In termen de 7 zile suma** va fi restituita, cu exceptia costului de transport***.

* Produsele personalizate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar, sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut in art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta conform art. 16 din O.G. 34/2014.

** Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, te anuntam care este contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil). Daca nu esti de acord cu aceasta taxa, iti vom returna produsul, costurile de transport fiind suportate de catre tine. Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014.

***In situatia in care valoarea transportului a fost suportata partial sau integral de catre noi, aceasta suma va fi retinuta din valoarea ce iti va fi returnata. De asemenea, orice alta promotie care nu se mai aplica in urma modificarii cantitatii comandate sau a valorii totale, va fi dedusa din totalul sumei restituite.

Actiuni

Click pentru mai multe produse...
Nu au fost gasite produse.

Menu

Share

Creaza un cont pentru a folosi Wishlistul.

Autentificare