WhatsApp

6 idei de martisoare pentru doctori

Postat pe2023-12-06
6 idei de martisoare pentru doctori

Stiai ca recunostiinta si multumirea sunt sentimente pe care le poti darui in dar super-eroilor inclusiv prin daruirea unor mici simboluri care vestesc primavara de 1 martie? Pentru ca stim cat de important este pentru tine sa pui suflet in alegerea martisorului si cat de multa bucurie aduce un martisor personalizat, creat special pentru cel caruia vrei sa ii daruiesti primavara, va prezentam 6 idei creative de martisoare ce pot fi achizitionate online pentru cei care salveaza vieti: doctori, asistente, cercetatori, ambulantieri si intreg personalul medical.

1.    Martisoare cu simboluri medicale

Alege martisoare brosa sau bratara cu simboluri medicale generale perfecte pe reverul halatului sau la incheietura mainii oricarui medic si asistenta, indiferent de specializarea aleasa. Un martisor in forma de stetoscop, seringa, clipboard, doctorita, ambulanta sau caduceu va fi cu siguranta apreciat si ii va onora pe cei care isi iubesc profesia. Adauga un strop de pretiozitate prin optarea pentru o bratara cu pandantiv de argint placat cu aur, gravat cu stetoscop.

2.    Martisoare "recunostinta"

Spune multumesc si daruieste un zambet doctorului tau cu un martisor cu un gand bun pentru cel mai bun doctor, o urare incarcata de bucurie si recunostinta sau un mesaj care vorbeste despre calitatile pe care le apreciezi la acesta: "Pentru un medic de exceptie, implicarea si blandetea sunt medicamente eliberate fara reteta!" Opteaza pentru o inima cu ritm cardiac daca vrei sa subliniezi grija si iubirea pe care o acorda pacientilor.

3.    Martisoare functionale

Daca vrei sa ii daruiesti un martisor care sa ii devina un accesoriu util si functional si ulterior sezonului de martisor, alege un semn de carte, acesta isi va gasi elegant locul in cartea ei preferata sau in agenda pe care o are cu ea mereu un doctor. Semnele de carte create din otel inoxidabil gravat cu mesaje si simboluri medicale sunt cadouri delicate si elegante si raspund celor mai exigente gusturi in materie de calitate si concept.

4.    Martisoare tematice

Aprofundeaza ideea de a-i darui un martisor in functie de meseria si pasiunea ei si opteaza pentru un martisor care vorbeste chiar despre specialitatea medicala pe care si-a ales-o. Descopera colectia de martisoare create pentru medicul cardiolog, stomatolog, pneumolog, neurolog, neonatolog, veterinar, psiholog, chirurgginecolog si genetician si daruieste un accesoriu cu personalitate.

5.    Martisoare clasice

Martisorul este un simbol purtator de noroc si vestitor al primaverii asa ca nu poti da gres niciodata cu un martisor traditional, cu stil clasic, o brosa in forma de trifoi cu patru foi, o bratara gravata cu ghiocel sau cosar- trifoi, un pandantiv cu design motive traditionale romanesti sau daca vrei sa le imbini pe toate, alege Brosa Martisor Simboluri Mult Noroc, gravata cu ghiocel, cosar, trifoi cu patru foi, potcoava si mesajul Mult Noroc.

6.    Martisoare personalizate

Adauga o nota si mai personala martisorului pe care urmeaza sa il daruiesti si alege un martisor personalizat cu numele acestuia, cu initiala sau cu un mesaj personalizat. Tu ce idee ai pentru martisorul creat pentru doctorul tau? Da-ne de stire, apreciem in mod deosebit provocarile si cream cu bucurie martisoare care pornesc de la ideea ta!

Atunci cand alegi martisoare online pentru cadrele medicale, asigura-te ca selectezi produse de calitate, create din materiale rezistente, ambalate elegant si unic, dar mai ales ca nu uiti sa adaugi in tot acest proces implicarea ta. Emotia se simte si se transmite mereu atunci cand daruiesti. Martisoarele sunt accesorii simbolice, insa ele pot fi si un mod deosebit de a arata recunostinta oamenilor pe care ii apreciezi pentru profesionalismul si grija lor fata de oameni. Surprinde doctorii si asistentele medicale cu mici gesturi de apreciere in aceasta primavara!

Produse Similare
Martisor Brosa Stetoscop Clipboard Martisor Brosa Stetoscop Clipboard Martisor Brosa Stetoscop Clipboard
Stoc Epuizat
Oferta Speciala Limitata
14,90 RON 19,90 RON -5,00 RON
5.00
(1)
Brosa martisor in forma de stetoscop cu clipboard, stetoscop si inima, realizat din email rosu, turcoaz, roz si alb pe baza metalica aurie. Martisorul ideal pentru doamna doctorita, doamna asistenta sau o domnisoara...
Martisor Brosa Stetoscop Rosu Inima Martisor Brosa Stetoscop Rosu Inima Martisor Brosa Stetoscop Rosu Inima
Oferta Speciala Limitata
12,00 RON 14,90 RON -2,90 RON
5.00
(18)
Brosa martisor in forma de stetoscop cu inima, realizat din email rosu si piatra multifatetata transparenta pe baza metalica aurie. Martisorul ideal pentru doamna doctorita, doamna asistenta sau o domnisoara studenta...
14,90 RON
4.98
(31)
Brosa martisor in forma de stetoscop, ritm cardiac si inima cu pietricica multifatetata transparenta si email rosu pe baza aurie realizata din metale comune. Daruieste sanatate de martisor! CADOU! Snur de martisor +...
17,90 RON
5.00
(16)
Brosa martisor in forma de stetoscop si inima cu email rosu si negru pe baza aurie realizata din metale comune. Daruieste sanatate de martisor! CADOU! Snur de martisor + ambalaj elegant + plic cu motive traditionale...
Adauga Comentariu
Raspunde
login pentru a posta un comentariu.

Actiuni

Click pentru mai multe produse...
Nu au fost gasite produse.

Menu

Share

Creaza un cont pentru a folosi Wishlistul.

Autentificare