WhatsApp

Archive for 2020

Ce martisoare sa aleg in functie de zodie - partea 1

Ce martisoare sa aleg in functie de zodie - partea 1

2020-01-15
Daca vrei sa daruiesti primavara cu martisorul care sa reprezinte una dintre cele 12 zodii, alegi un martisor cu simbolul zodiei. Daca vrei insa sa cunosti ce i-ar placea sa primeasca in functie de temperament, culoare preferata, simbol sau piatra atribuita zodiei, gaseste-i zodia in cele ce urmeaza si vezi ce ai putea sa alegi! Descopera ce martisoare se potrivesc doamnelor dragi nascute in zodia berbec, taur, gemeni, rac, leu sau fecioara.
Citeste mai mult
Ce martisoare sa aleg in functie de zodie - partea a 2-a

Ce martisoare sa aleg in functie de zodie - partea a 2-a

2020-01-22
Afla ce martisoare se potrivesc doamnelor dragi nascute in zodia berbec, taur, gemeni, rac, leu sau fecioara in functie de temperament, culoare preferata, simbol sau piatra atribuita zodiei, gaseste-i zodia in cele ce urmeaza si vezi ce ai putea sa alegi! Stiai ca trandafirul este floarea preferata a balantelor sau ca scorpionului i se potriveste culoarea rosie? Descopera toate secretele pentru a darui martisorul perfect potrivit ei!
Citeste mai mult
5 Legende ale Martisorului pe care nu le stiai

5 Legende ale Martisorului pe care nu le stiai

2020-01-25
Stiai ca la baza traditiei daruirii martisoarelor de 1 Martie stau legende superbe despre curaj, vitejie, natura si sentimente? Se spune ca Martisorul trebuie purtat in piept sau la mana pana cand primavara se incheie, moment evidentiat de diverse evenimente cum ar fi inflorirea ciresilor, cantatul cucului sau sosirea berzelor. Atunci trebuie sa agati martisorul intr-un pom fructifer, intr-un trandafir sau in primul pom inflorit pe care il vezi.
Citeste mai mult

Actiuni

Click pentru mai multe produse...
Nu au fost gasite produse.

Menu

Share

Creaza un cont pentru a folosi Wishlistul.

Autentificare