WhatsApp

Ce martisoare sa aleg in functie de zodie - partea a 2-a

Postat pe2020-01-22
Ce martisoare sa aleg in functie de zodie - partea a 2-a
Suntem generatia millennial si cu totii stim ca una dintre trasaturile cele mai importante ale caracterului nostru este ca vrem sa ne exprimam cat mai clar preferintele, pasiunile, sa aratam lumii cine suntem si ce ne face diferiti. Am sesizat aceasta tendinta in ultimii ani si in cumparaturile clientilor nostri atunci cand incep sa pregateasca cadourile si martisoarele pentru sarbatorirea frumoasei zile de 1 Martie. Prima zi a primaverii aduce in sufletele noastre bucurie si stare de bine si acest lucru face ca achizitia de martisoare sa fie una dintre traditiile romanesti care ne face sa zambim in fiecare an. Dar cu cat mai implicat esti in acest proces cu atat poti intampina dificultati in gasirea martisorului perfect pentru fiecare doamna importanta din viata ta (sau domn in Moldova). Dupa atatia ani in care clientii nostri s-au bazat pe noi in a-i ajuta sa aleaga cele mai frumoase martisoare dar care sa se si potriveasca perfect pe caracterul domnitei care le primeste, iata ca avem cateva idei pentru tine in cazul in care vrei sa alegi in functie de zodiac. Daca vrei sa daruiesti primavera cu martisorul care sa reprezinte una dintre cele 12 zodii, poti vedea aici intreaga gama de brose sau bratari zodiac. Daca vrei insa sa cunosti ce i-ar placea sa primeasca in functie de temperament, culoare preferata, simbol sau piatra atribuita zodiei, gaseste-i zodia in cele ce urmeaza si vezi ce ai putea sa alegi!
1. Martisoare pentru zodia Balanta

Balanta nu este doar zodia cu cea mai mare predispozitie catre arta, filozofie si poezie, este si una dintre zodiile predispuse la indoiala si indecizie. Balantele nu trebuie sa atinga ca sa inteleaga, fiind intr-o continua cautare a emotiilor. La o doamna nascuta in zodia balanta nu te duci doar cu un martisor ci cu un pliculet de semnificatie si sentimente! Balanta isi doreste adevarul iar trandafirul este semnul floral care i se potriveste cel mai bine pentru ca ea are o capacitate de a patrunde in adevarul lucrurilor si o capacitate incredibila de a descoperi. Cu o atractie evidenta catre arta si frumos, o balanta poate fi cucerita de martisor cu un colier unic in forma de trandafir pentru ca acesta ii va aduce aminte ca in fragilitatea, delicatetea si parfumul deosebit, exista si putere, protectie si rezistenta spinilor care o apara si ii ofera timpul de gandire pentru a se hotari asupra unui aspect sau altul. Balantele nu tolereaza cruzimea si detesta nedreptatea de aceea este un amasador al justitiei si dreptatii. Fericirea si starea de bine i-o dau prietenii, familia, o plimbare in natura sau o joaca cu animalele de companie. Albastrul pastel si culoarea lavandei sunt culorile simbolice pentru zodiac in care rafinamentul si stilul predomina. Lila – culoarea lavandei – opteaza pentru aceasta culoare atunci cand alegi martisorul pentru doamnele nascute in zodia balanta pentru ca aceasta culoare vindeca si revigoreaza dar mai ales inspira. Alege albastrul pastel pentru liniste si armonie. Aflandu-se sub semnul aerului, balantelor li se confirma inca o data puterea nevazuta, intuitia, emotiile si gandurile dar si imprevizibilul si indoiala pe care prin calm si concentrare reusesc de fiecare data sa le balanseze catre frumos si cald. Opalele sunt pietrele care le ghideaza in aceasta indecizie si le conduce catre o cale clara. Iubire, pasiune, frumusete, farmec, stil, acestea sunt caracteristici ale caracterului doamnelor nascute in zodiac balanta, asadar trebuie sa ai in vedere aceste lucruri cand cauti cadourile de martisor pentru ele.

2. Martisoare pentru zodia Scorpion


Precum florile de crizantema, flori atribuite zodiei, scorpionii sunt rezistenti si au o complexitate uluitoare fiind o bucurie sa descoperi in acest mister fiecare trasatura caracteristica a doamnelor nascute in zodiac Scorpion. Scopionilor le place onestitatea si claritatea, sunt persoane atente si cu o capacitate extraordinara de concentrare. Aceasta focusare si seriozitate ii face sa isi trateze foarte atent emotiile si cauta sa lucreze mereu la propria dezvoltare emotionala. Sunt in acelasi timp persoane active si pline de afectiune precum culoarea lor guvernanta – culoarea rosie. Afirmarea, pasiunea, profunzimea si intensitatea cu care acestia isi analizeaza propriul sine ii face sa inteleaga foarte bine ceea ce isi doresc atat de la ei cat si de la ceilalti. Asta nu ii face insa usor de inteles de catre ceilalti, ba chiar din contra! Datorita complexitatii si mai ales a misteriozitatii, Scorpionii sunt greu de cunoscut si deobicei intelegerea lor presupune timp si ceva skill si rabdare. Asadar o idee de martisoare pentru doamnele Scorpion ar fi brosa martisor cheie martisor care sa reprezinte metafora deschiderii si a descoperirii. Totodata ai putea sa optezi pentru pietre sau email de culoare rosie, aceasta culoare ii place si ii face bine scorpionului. Maleabilitatea si puterea de adaptare vine din semnul asociat – apa – aceasta este totodata un simbol al vindecarii, al regenerarii, al emotiei, viselor si intuitiei si spre deosebire de alte zodii carora li se asociaza tot apa, scorpionii au cea mai puternica capacitate de vindecare tocmai datorita seriozitatii si a extraordinarei capacitati de analiza “la rece” atat de sine cat si a vietii in general. Onix-ul, un simbol al conservarii, al viziunii si al autodisciplinei este piatra recomandata sa fie purtata de nativii Scorpion pentru echilibrarea emotiilor cu gandurile dar si pentru stimularea autocontrolului si focalizarii. Scorpionii tind sa fie timizi si cateodata singuri, nu le place foarte tare sa fie provocati asa ca sfatul nostru este sa optezi pentru martisoare care sa le protejeze misterul, cu ei nu recomandam sa fii indraznet sau extravagant :) .


3. Martisoare pentru zodia Sagetator

Daca vrei sa o impresionezi, daruieste-i martisoare cu pietre violet si flori de narcise! Doamnele nascute in zodiac Sagetator sunt directe, pot fi influente, sunt persoane cinstite si de incredere. Au o intelepciune nativa si tot nativa este doza de noroc pe care o au. In ciuda puterii pe care o afiseaza, sagetatoarele au si o parte sensibila pe care insa o impartasesc cu greu si nu cu foarte multa lume. Precum legenda florii de narcisa, in fiecare Sagetator este un mic Narcis. Sagetatorii se iubesc pe ei insisi si au tendinta de a se considera “miezul”. Totodata pentru ei aspectul fizic este important si le place sa iasa in evidenta! Culoarea lor este violetul – culoarea regalitatii si a luxului asa ca recomandam sa ii iei colier Swarovski mov sau cercei. Doamnele nascute in zodia Sagetatorului sunt vizibile si precum sageata care le reprezinta isi ating de fiecare data obiectivele avand o ambitie si o perseverenta greu de intrecut. Semnul lor asociat este focul, aspect ce aduce Sagetatorilor inspiratie, caldura si pasiune, insa spre deosebire de alte zodii de foc, Sagetatorul poseda si ceva salbatic ce se poate dezlantui atunci cand este lasat necontrolat. Acest control poate fi ajutat de pietre de turcoaz, aceasta piatra calmeaza si clarifica gandurile si actiunile sagetatorilor.


4. Martisoare pentru zodia Capricorn

Stiai ca semnul florii de garoafa aranjeaza, organizeaza si pune lucrurile in ordine dar in acelasi timp este un simbol al inocentei, al tandretii si al credintei? Daca nu, afla ca aceasta este si floarea Carpicornului care impartaseste deasemenea toate aceste calitati. Capricornii sunt hotarati, le place sa isi expuna punctul de vedere si sunt lideri innascuti prin determinarea si personalitatea puternica pe care si-o construiesc dar mai ales prin faptul ca sunt extrem de harnici, muncitori si organizati. Capricornii sunt deasemenea buni strategi si au o admirabila disciplina intelegand foarte bine ce inseamna responsabilitatile. Puterea acestora de a rezista posibilelor distrageri de la obiectivele stabilite vine dintr-un auto-control uluitor asa ca o idee ar fi sa optezi pentru bratari din otel inoxidabil, un material rezistent care isi pastreaza proprietatile in timp rezistand cel mai bine factorilor externi. Cu toate acestea doamnele nascute in zodiac Capricorn ascund sub aceasta hotarare, orientare, determinare si uneori incapatanare, sentimente adanci care ies la suprafata doar atunci cand afisarea nu le da senzatia de vulnerabil. Fundamentul solid vine din simbolistica semnului de pamant care ii ancoreaza si le ofera securitatea si siguranta dar si simtul practic, autoritatea si simtul responsabilitatii. Piatra de garnet este piatra solidaritatii si a puterii dar si a autoritatii si regalitatii, de aceea capricornilor le este recomandata purtarea pietrei de garnet pentru a le oferi o viziune mai clara asupra lumii dar si sa atraga increderea si dragostea de sine. Culoarea asociata zodiei este negrul sau indigo-ul asa ca poti imbina eleganta negrului cu simbolistica lebedelor printr-o brosa martisor extrem de eleganta sau o pereche de cercei cu cristale Swarovski!


5. Martisoare pentru zodia Varsator

Curiozitatea, inventivitatea, unicitatea si poate uneori excentricul si extravagantul descriu cel mai bine caracterul doamnelor nascute in zodiac Varsatorului. Asa ca bineinteles ca ei ii daruiesti orhidee si brose martisor extravagante sau cercei cu mii de reflexii sau si mai bine un colier pictat manual pentru ca precum floarea zodiei – orhideea – varsatorul este unic si adora aceasta unicitate pe care o foloseste cu fiecare ocazie in avantajul sau. Doamnele nascute in zodiac Varsator sunt mandre de faptul ca sunt diferite si in general apreciaza mai mult diferentierea si unicitatea asa ca practic este imposibil sa dai gres cu un martisor unic realizat manual! Totodata poti alege martisoare cu pietre bleu pentru ca albastru marin este culoarea lor – culoarea care le arata calea comunicarii, a gandirii, a intelectului si in acelasi timp calea viselor. Albastrul clarifica, lumineaza iar varsatorii sunt mereu curiosi in descoperirea adevarului. Pentru nativii varsatori problemele globale sunt foarte importante si se preocupa intens de a avea grija sa nu participle la aprofundarea acestor probleme ci mai degraba la rezolvarea lor, asa ca nu te gandi la martisoare ambulate in pungi de plastic si daca vrei sa ii iei flori alege flori in ghiveci, nu buchet. Piatra lor este ametistul care le intensifica varsatorilor perceptia, intuitia, iubirea si fidelitatea dar mai ales devotamentul si viziunea. Varsatorul este un semn de aer iar pasarile sunt mesagerii acestor simbolizand comunicarea si mintea asa ca te poti gandi la o brosa martisor in forma de pasare.


6. Martisoare pentru zodia Pesti

Doamnele nascute in zodia pestilor au abilitati intuitive extraordinare si sunt extrem de creative tocmai datorita profunzimii si a intensitatii cu care privesc lucrurile din jur. Acestea comunica deasemenea foarte bine cu lumea chiar daca este bine cunoscuta capacitatea lor de a-si crea la nivel psihic o lume proprie bazata pe propriile idealuri. Floarea nativilor peste este nufarul, o floare care pluteste pe suprafata apelor insa radacinile ei ating adancurile acvatice. Pestii pot intelege lumea misticului si a magiei asa ca la venirea primaverii nu ar fi rau sa optezi pentru martisoare talisman, simboluri cu semnificatii puternice fie ca optezi pentru o brosa fie pentru o bratara. Metalul guvernant pentru Pesti este platina, un metal rar si extrem de pretios. Platina simbolizeaza manifestarea iar nativii pesti sunt incredibil de capabili sa manifeste si sa se manifeste, creand din lucruri mici idei mari. Daca te gandesti sa alegi in functie de culoarea dominanta, alege martisoare de culoare verde marin. Culoarea care se regaseste in adancimea marilor si oceanelor, verdele marin simbolizeaza sentimentele, iar Pestii au capacitatea de a simti lucrurile diferit fata de celelalte zodii. Fiind un semn de apa, acestia au capacitatea de a inota la baza lucrurilor, la fundatie, de aceea gasesc de cele mai multe ori rezolvarea anumitor situatii. Precum culoarea guvernanta, si piatra pretioasa este Aquamarine-ul, o piatra ce simbolizeaza iubirea, armonia, videcarea, compasiunea si bunavointa.

Citeste si prima parte a articolului pentru a descoperi secrete despre zodiile berbec, tau, gemeni, rac, leu si fecioara! Speram ca ti-am fost de ajutor in cunoasterea zodiei doamnei pentru care iti doresti sa alegi un martisor special si asteptam ideile tale in comentarii daca vrei sa adaugam la o anumita zodie si alte martisoare. Daca ti-au placut ideile noastre, urmareste-ne blogul pentru alte tips-uri privind alegerea celor mai frumoase martisoare!

Noi daruim primavara, #DaruiestePrimavara!

Adauga Comentariu
Raspunde
login pentru a posta un comentariu.

Actiuni

Click pentru mai multe produse...
Nu au fost gasite produse.

Menu

Share

Creaza un cont pentru a folosi Wishlistul.

Autentificare