WhatsApp

Ce martisoare sa aleg in functie de zodie - partea 1

Postat pe2020-01-15
Ce martisoare sa aleg in functie de zodie - partea 1
Suntem generatia millennial si cu totii stim ca una dintre trasaturile cele mai importante ale caracterului nostru este ca vrem sa ne exprimam cat mai clar preferintele, pasiunile, sa aratam lumii cine suntem si ce ne face diferiti. Am sesizat aceasta tendinta in ultimii ani si in cumparaturile clientilor nostri atunci cand incep sa pregateasca cadourile si martisoarele pentru sarbatorirea frumoasei zile de 1 Martie. Prima zi a primaverii aduce in sufletele noastre bucurie si stare de bine si acest lucru face ca achizitia de martisoare sa fie una dintre traditiile romanesti care ne face sa zambim in fiecare an. Dar cu cat mai implicat esti in acest proces cu atat poti intampina dificultati in gasirea martisorului perfect pentru fiecare doamna importanta din viata ta (sau domn, in Moldova). Dupa atatia ani in care clientii nostri s-au bazat pe noi in a-i ajuta sa aleaga cele mai frumoase martisoare dar care sa se si potriveasca perfect pe caracterul domnitei care le primeste, iata ca avem cateva idei pentru tine in cazul in care vrei sa alegi in functie de zodiac. Daca vrei sa daruiesti primavera cu martisorul care sa reprezinte una dintre cele 12 zodii, poti vedea aici intreaga gama de brose sau bratari zodiac. Daca vrei insa sa cunosti ce i-ar placea sa primeasca in functie de temperament, culoare preferata, simbol sau piatra atribuita zodiei, gaseste-i zodia in cele ce urmeaza si vezi ce ai putea sa alegi!
1. Martisoare pentru zodia Berbec

Berbecii sunt persoane tandre, loiale, cu un puternic simt al intuitiei si o energie irezistibila pentru cei din jur. Acestia inspira pasiune si creativitate iar dorinta permanenta de a lua parte la senzatii si experiente noi ii face sa fie determinati si sa accepte cu usurinta orice provocare. Floarea zodiei Berbec este Mana Maicii Domnului si la fel ca parfumul intens si dulce al florilor dar si a frumusetii acesteia, berbecii sunt o prezenta incantatoare pentru cei care ii inconjoara, fiind prieteni devotati, loiali, cu un simt al umorului dezvoltat si deobicei “sufletul petrecerii”. Simbolul asociat zodiei berbec este focul ceea ce ii face simultan atat impulsivi cat si extrem de pasionali! Asadar nu ai cum sa dai gres daca alegi martisoare cu nuanta predominanta rosie, aceasta fiind si culoarea lor preferata. In acelasi timp piatra zodiei este diamantul, asadar poti opta pentru martisoare brose cu pietre multifatetate transparente sau colier cu cristale Swarovski Crystal Clear care sa le arate inca o data cat sunt de puternici si cat se multa frumusete, transparenta si inspiratie se poate gasi sub aceste multe “fatete” pe care le are. Berbecii isi doresc sa fie parte din crearea unei lumi mai bune, le place sa faca diferenta si sa ii ajute cu drag pe cei din jur chiar daca de multe ori asta inseamna sa “intre cu capul inainte”. Tocmai aceasta dualitate intre a se conforma/ a urma turma si cea de diferentiere prin incalcarea regulilor ii face sa fie ambitiosi, spontani, usor adaptabili si extrem de motivati. Acestia iubesc sentimentul de apartenenta, prin urmare daca gasesti un martisor care il va lega de un loc, un grup sau o experienta traita printre oameni dragi ai tras lozul castigator.

2. Martisoare pentru zodia Taur


Taurii iubesc lucrurile fine iar una din caracteristicile importante ale lor este rafinamentul! Cu un talent deosebit de a aranja lucrurile, de a pune totul in ordine, femeile nascute in zodia Taur au un ochi extrem de ager si o atentie deosebita la detalii avand un talent innascut in design. Floarea acestei zodii este macul si exact ca aceasta floare taurii profita de fiecare moment pentru a povesti lumii inconjuratoare despre frumusete, seninatate, bucurie si bunatate. Doamnele nascute in zodia taur sunt elegante si rafinate fara sa depune efort in aceasta privinta, aceste caracteristici fiindu-le naturale si normale. Confort, putere, focus, determinare, stabilitate, stoicism dar si prezenta de spirit, sunt doar cateva dintre aspectele pe care taurii le au si le apreciaza. Pe langa acestea, doamnele Taur apreciaza lucrurile marunte si gasesc satisfactie in bucuriile mici pe langa care ceilalti pot trece fara sa le observe. Asadar cand cauti martisor pentru o doamna nascuta in zodia taur gandeste-te la detalii, la lucruri marunte pe care stii ca le apreciaza, poate un buchet de ghiocei legat cu o bratara cu pandantiv ghiocel pentru ca va aprecia combinatia intre natura si traditie iar pentru ei conexiunea cu natura este foarte importanta. Culoarea verde este culoarea taurilor dar si a pietrei acestora – smaraldul - si asta pentru ca se afla in stransa legatura cu natura dar si pentru ca au darul de a gestiona foarte bine lucrurile materiale, asa ca poti opta pentru martisoare brose cu email sau pietre de culoare verde sau de martisoare tip bratari cu trifoi cu patru foi . Simbolul lor asociat este bineinteles pamantul si asta ii ancoreaza foarte bine “cu picioarele pe pamant”, nu le place indoiala si necunoscutul si nu sunt usor de convins, ei se auto-conving de cele mai multe ori in urma unei analize foarte atente a subiectului. Daca te gandesti la un martisor care sa le activeze mai multe simturi, i-ai convins, parfumul unei flori impreuna cu rafinamentul unei brose martisor elegante sau o ceasca buna de cafea pe care sa agati o bratara cu snur de martisor. Nu uita! Apeleaza la simturi si aminteste-i de lucrurile marunte care ii aduc satisfactie si bucurie.


3. Martisoare pentru zodia Gemeni

Daca esti in cautarea unui martisor pentru doamnele nascute in zodiac Gemeni trebuie sa stii ca sunt persoane adaptabile, flexibile si inteligente dar si curioase, persuasive, curajoase si cu un farmec aparte atunci cand vine vorba de expunerea ideilor atat de spontane si inovative pe care le au. Gemeni sunt creativi si extrem de productivi si precum floarea care ii reprezinta – lavanda – le place sa se inconjoare de peisaje frumoase dar sa si infrumuseteze spatiul de care ceilalti se pot bucura. Lavanda se leaga in sens simbolic de expansiune si este cunoscuta in acelasi timp pentru calitatile sale vindecatoare si relaxante. Acelasi dar il au si gemenii, sa bucure, sa incante si sa vindece. Prezenta lor ofera celor din jur aceste sentimente, ba mai mult decat atat gemenii aduc aminte celor din jur de partea frumoasa a vietii, fiind in general persoane positive, cu o energie extrem de buna. Culoarea lor este galbenul – culoarea luminii, a entuziasmului – asa ca o idee ar fi sa ii daruiesti martisoare ce o vor face sa radieze ! Simbolul asociat acestora este aerul – elementul comunicarii – pentru abilitatea fabuloasa de a comunica clar si rapid. In acelasi timp aerul este un simbol al calatoriei de orice fel, gemenii au tendinta de a se rataci prin lume, emotii si sentimente, acesta fiind unul din motivele pentru care nu este usor sa se stabileasca asupra unei idei sau asupra unui angajament. Natura duala a gemenilor le aduce echilibru, daruire si asumare, luand mereu in calcul ambele parti ale unei anumite situatii si avand o capacitate extraordinara de a gestiona conflictele sau contrariile. Piatra zodiei Gemeni - Agatul – unifica in ciuda tuturor culorilor, formelor, variabilelor si diferentelor – gemenii reusesc sa fie capabili sa functioneze perfect datorita faptului ca isi constientizeaza polaritatile. Pentru ca domnitele nascute in zodia Taur daruiesc si inspira protectie si frumusete, poti alege brosa paun, simbol al carei semnificatie o va face sa zambeasca!

4. Martisoare pentru zodia Rac

Sensibilitatea este cheia in caracterul unei doamne nascute in zodiac rac. Floarea de acant – floarea zodiei Rac – este un simbol al nemuririi in mitologia mediteraneana si al vindecarii in mitologia greaca si totodata un simbol al frumusetii si al vitalitatii. Racii sunt persoane calde si prietenoase si reactioneaza la sentimentele si gandurile celor din jur avand un puternic simt al intuitiei si fiind in acelasi timp extrem de perceptivi si perspicace. Pentru raci afectiunea prietenilor si a familiei ii ajuta sa mearga mai departe fara sa fie inluentati negativ de factori externi asa ca poti sa te gandesti sa alegi martisoare care sa ii arate sentimentele pe care le ai fata de ea. Totodata poti alege martisoare brose cu pietre verzi sau albastre sugerand capacitatea lor vindecatoare sau puternica lor intuitie, sau poti opta pentru o bratara realizata din otel inoxidabil sau cercei din argint, argintul fiind un simbol pentru spiritul ager si receptivitatea racilor. Apa – simbolul lor asociat, le ofera adaptabilitatea de a se modela, de a-si schimba comportamentul in anumite situatii si mai ales atunci cand cei la care tin au nevoie de incurajare si “entertainment” pentru a-si schimba starea. Apa este deasemenea un simbol al vindecarii si al curatarii, iar doamnele nascute in zodia rac isi folosesc compasiunea, intuitia si abilitatea de adaptare pentru a indeparta aspectele negative ale vietii. Racii invata din greseli si reusesc sa vada frumusetea sau partea buna si in lucruri mai putin bune pentru ca iau fiecare situatie sau intamplare ca o experienta din care ceva bun iese mereu si anume invatatura! Aceasta caracteristica pleaca de la piatra atribuita Racului – perla. Perla este un produs al apei, este o frumusete creata totusi din iritanti sau resturi! Opteaza pentru martisoare brose cu margelute sidefate tip perla ca sa ii amintesti ca este un creator de frumos intr-o lume care nu este mereu frumoasa! Totodata Rac-ul este umarul pe care poti plange si daca stiai deja asta opteaza pentru un martisor prin care sa ii spui Multumesc!

5. Martisoare pentru zodia Leu

Asa cum leul este regele junglei asa este si femeia nascuta in zodia leului un conducator, un lider innascut, deschis, natural, increzator si cu o siguranta de sine ideala pentru a fi constienta ca poate raspunde la orice provocare. Le place sa fie in centrul atentiei, asa ca de martisor alege sa ii oferi martisoare care sa ii sustina aceasta dorinta. Totodata sunt adorate pentru naturaletea cu care indruma, inspira si sfatuiesc dar mai ales cu care sunt prieteni de nadejde, tandre, generose si devotate. Floarea care ii este atribuita zodiei – floarea-soarelui - simbolizeaza si ea abilitatile de leadership dar mai ales dorinta de a se pozitiona in razele de soare, leii fiind increzatori si determinati sa se indrepte catre obiectivele pe care le stabilesc. Asadar pentru lei lumina soarelui este o metafora a familiei, a multumirii de sine, a muncii, a oricarui lucru pe care il respecta sau la care isi doresc sa ajunga. Doamnele nascute in zodiac Leu sunt carismatice, indraznete, creative si pline de energie de aceea culorile preferate sunt auriu – portocaliu si galben. Opteaza pentru martisoare cu email portocaliu sau galben pentru a o cucerii sau daca totusi stii ca doamna prefera alte nuante, alege brose martisoare cu baza aurie sau bratari martisor din otel inoxidabil de culoare aurie. Auriul este culoarea bogatiei, a regalitatii dar si culoarea soarelui, iar Leul este stapanit de soare, este puternic, inteligent si influent, cu o personalitate extrem de puternica. Asa cum deja banuiai, focul este elementul zodiei Leu – simbol al pasiunii, al energiei si al creativitatii. Rubinul este piatra zodiei si simbolizeaza atat fidelitatea, increderea si credinta cat si personalitatea puternica a leului. Se spune ca purtarea rubinului aduce calm si energie pozitiva atunci cand leii trec prin momente bulversante sau furie. Mandria unui leu este binecunoscuta de cei care au in jur persoane nascute in aceasta zodie prin urmare credem ca nu ai da gres cu o brosa martisor in forma de elefant cu trompa in sus – un simbol al puterii, al longevitatii dar si un bine cunoscut simbol norocos.

6. Martisoare pentru zodia Fecioara

Inainte sa iei un martisor pentru doamnele nascute in zodia Fecioarei trebuie sa stii ca acestea sunt foarte atente la detalii si au simt analitic mult mai dezvoltat decat alte zodii asa ca gandeste-te de doua ori inainte sa te decizi. De exemplu faptul ca sunt foarte organizati si atenti, ii face sa fie si pretentiosi si nu atat de usor de multumit. Este adevarat ca cei din jur isi pun bazele in ei pentru indrumare si vindecare pentru ca florile fecioarelor sunt zorelele – Gloria diminetii (Morning Glory) – iar aceasta bucurie a diminetii se ocupa de expansiune, crestere, ancorare, inflorire si o raspandire uluitoare. Totodata Fecioarele sunt linistite si calme iar culoarea lor – albastru - le ofera in plus claritate si dezvoltare in directia comunicarii si a simtului intuitiv. Alege martisoare cu pietre albastre pentru ca aceasta culoare le ajuta sa isi inteleaga sentimentele si le imbogateste perceptia. Fecioarele sunt grijulii, tandre si pline de compasiune, nu tolereaza nedreptatea si efectiv stralucesc atunci cand ii pot proteja pe cei slabi sau vulnerabili. In lumea lor oamenii sunt buni, copii sunt crescuti in medii pozitive, animalele sunt si ele protejate si iubite, asadar o idee ar fi sa ii daruiesti de 1 Martie un martisor brosa catel care tine labuta sus ca atunci cand isi saluta stapanul pentru ca asta i-ar arata inca o data legatura puternica dintre oameni si animale, intr-o lume in care si unii si altii traiesc frumos si se pot baza unul pe celalalt. Semnul zodiei este pamantul si asta arata din nou nu doar anocorarea puternica in realitate si simtul analitic, puterea de a descoperi adevarul unei situatii, de a patrunde in profunzimea unei probleme ci si conexiunea cu natura si animalele. Fecioarele sunt mari iubitoare de animale asa ca daruieste-i martisoare reprezentand animale. Pamantul inseamna familie si apartenenta la o comunitate dar in acelasi timp si siguranta, radacini, legaturi. Piatra fecioarelor este safirul si asta le ofera claritate in gandire, emotie si intuitie dar si calm, echilibru si viziune limpede, clara asupra celor din jur. Asadar martisoarele cu care noi credem ca nu poti da gres sunt martisoare cu pietre albastre, simbolizand plante sau animale, sau acestea in stransa legatura una cu cealalta, la fel ca lumea ideala pe care orice fecioara si-o doreste.

Citeste continuarea articolului pentru a descoperi secrete despre zodiile balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator si pesti! Speram ca ti-am fost de ajutor in cunoasterea zodiei doamnei pentru care iti doresti sa alegi un martisor special si asteptam ideile tale in comentarii daca vrei sa adaugam la o anumita zodie si alte martisoare. Daca ti-au placut ideile noastre, urmareste-ne blogul pentru alte tips-uri privind alegerea celor mai frumoase martisoare!

Noi daruim primavara, #DaruiestePrimavara!

Articole similare
Adauga Comentariu
Raspunde
login pentru a posta un comentariu.

Actiuni

Click pentru mai multe produse...
Nu au fost gasite produse.

Menu

Share

Creaza un cont pentru a folosi Wishlistul.

Autentificare