WhatsApp

Cum comand martisoare online

Postat pe2022-02-02
Cum comand martisoare online

Colectia de martisoare 2022 cuprinde o gama de peste 5000 de modele de brose, pandantive, bratari, cercei si accesorii de tip pungute sau cutiute cadou. Suntem constienti ca aceasta varietate poate crea si dificultati in alegerea martisoarelor insa ne dorim sa putem crea si comercializa martisoare pentru toate gusturile astfel incat sa gasesti ceea ce cauti pentru fiecare doamna draga din viata ta. In acest sens, am facut o lista de mici secrete legate de cum poti gasi mai usor exact ceea ce cauti pe site-ul nostru.

  1. Categorii

  2. Cautari populare – tags

  3. Filtre: culoare, culoare de baza, material

  4. Functia de cautare

 

  1. Categorii

iMartisoare.ro este organizat in categorii si subcategorii de produse astfel incat martisoarele sunt organizate in functie de colectie, recomandari (aici vei gasi in general martisoarele aflate in topul alegerii clientilor), brose, bratari, pandantive, martisoare de argint, martisoare personalizate, accesorii pentru martisoare si martisoare unicate. Fiecare dintre aceste categorii principale este inca o data grupata in mai multe subcategorii care separa martisoarele in functie de tematica, aspect, material. Daca esti pe telefon, pentru a vedea subcategoriile apasa pe “+”, semn vizibil in Meniu in dreptul fiecarei categorii in care sunt si subcategorii. Daca esti pe PC doar pune cursorul categorie si da click pe subcategoria care iti atrage atentia. In subcategorii poti gasi martisoare cu motive traditionale, cu mesaje, cu zodii, cu nume, martisoare din inox, martisoare cu diverse tematice, martisoare pentru copii si martisoare cu pietre. La gama de argint categoria se imparte in functie de tip, astfel incat poti alege daca esti in cautarea unor martisoare de argint tip cercei, bratari, coliere sau martisoare de argint cu cristale Swarovski.

  1. Cautari populare – tags

O alta metoda de a ajunge mai usor la martisorul pe care il cauti este sa te folosesti de rubrica Cautari populare. Avantajul utilizarii tag-urilor este ca daca esti in cautarea unui martisor cu fluture de exemplu, daca apesi pe acest cuvant vei putea vizualiza toate martisoarele cu fluturi indiferent de tip, forma sau culoare.

  1. Filtre: culoare, culoare de baza, material

Tot la Filtrare, unde gasesti si rubrica de Cautari populare, gasesti si alte metode de filtrare a produselor, in functie de subcategoriile disponibile in categoria de produse selectata deja, culoare, culoare de baza si material. Diferenta intre culoarea de baza si culoare se aplica martisoarelor pictate, imprimate sau cu pietre, culoarea de baza face referire la culoarea bazei metalice iar culoarea se refera la nuanta dominanta a pietrelor sau a desenului. La capitolul culori, vei gasi o varietate foarte mare, fiecare avand mai multe nuante. Culoarea de baza poate fi auriu, argintiu sau rose gold. Materialul martisoarelor poate fi inox, argint, aliaj, lemn sau plastic.

  1. Functia de cautare

Functia de cautare este de mare ajutor in orice context, in mod special daca stii exact ceea ce cauti. Iti recomandam sa nu folosesti expresii complexe, cel mai bun rezultat il obtii atunci cand folosesti un cuvant sau doua. De exemplu, scrie numele pe care il cauti, apasa Cautare si vei putea vedea toate martisoarele disponibile cu acel nume. Poti introduce un simbol (fluture, ghiocel, floare, balanta etc.) pentru a vizualiza intreaga gama de martisoare cu acel simbol. Aceasta functie te ajuta si daca esti in cautarea unui martisor pentru membri familiei, cauta cuvantul mama sau bunica sau orice alt grad de rudenie pentru care iti doresti un martisor special.

Suntem la un click distanta pe Whatsapp daca vrei sa te ajutam in gasirea celor mai frumoase martisoare pentru doamnele speciale din viata ta!

Articole similare
Adauga Comentariu
Raspunde
login pentru a posta un comentariu.

Actiuni

Click pentru mai multe produse...
Nu au fost gasite produse.

Menu

Share

Creaza un cont pentru a folosi Wishlistul.

Autentificare