WhatsApp

Trend 2022 Martisoarele personalizate

Postat pe2022-01-18
Trend 2022 Martisoarele personalizate

Primavara aceasta se poarta sa fii tu! Fii unic, fii extravagant, fii exact cine esti pentru ca iti sta bine! Si pentru ca tu esti povestea ta si iti doresti sa o spui lumii, am creat gama de martisoare personalizate special pentru persoanele dragi din viata ta. Asa ca iti recomandam sa te gandesti la fiecare persoana careia vrei sa ii daruiesti un martisor special si alege martisoarele care sa i se potriveasca.

Avem cateva secrete pentru tine, poti alege martisoarele dupa:
1. Tip - bratara, pandantiv sau brosa
2. Culoare - argintiu, auriu sau rose gold
3. Aspect -  simplu sau cu pietre
4. Buget
5. Tematica

1. Tip - bratara, pandantiv sau brosa

Cand alegi tipul de martisor personalizat, gandeste-te daca esti in cautarea unei bratari discrete cu snur elastic rosu, a unei brose elegante sau a unui pandantiv finut. Pentru alegerea tipului de martisor nu trebuie sa analizezi daca primitoarea poarta brosa, bratara sau colier pentru ca acestea pot fi purtate ulterior martisorului si in alte moduri. Daca optezi pentru o brosa, e bine sa stii ca poate fi purtata atat pe reverul unui sacou sau pe bluza, cat si ca accesoriu decorativ pe geanta sau accesoriu de prindere a esarfei. Pandantivele pot fi purtate de martisor in stilul clasic pe care il cunoastem din copilarie, in piept, prins cu un bold sau un ac de siguranta si cu fundita din snur de martisor. Dupa sezonul de martisor, pandantivele pot fi atasate lantisorului pe care doamna deja il poarta. Nu-ti face griji in privinta materialului, otelul inoxidabil este un material rezistent care nu isi schimba culoarea in timp si isi pastreaza luciul multa vreme daca nu este lovit sau purtat in apropierea altor accesorii de metal. Bratarile martisor se poarta doar ca accesoriu la mana insa au un avantaj pentru doamnele superstitioase, snurul rosu :)

2. Culoare - argintiu, auriu sau rose gold

Gama de martisoare personalizate este disponibila in trei culori: argintiu, auriu sau rose gold. Poti alege in functie de culorile pe care primitoarea le poarta deja in materie de bijuterii sau poti alege in functie de ce crezi ca ii place sau ca i se potriveste. Opteaza pentru argintiu daca vrei sa faci o alegere clasica, potrivita in orice context fiind o alegere mai discreta decat auriul. Cu toate ca sunt subtile, accesoriile de culoare argintie sunt intr-un contrast frumos cu pielea iar acest aspect scoate in evidenta mai mult forma si design-ul accesoriului.  Auriul este culoarea prosperitatii si a bogatiei si un simbol al frumusetii si al extravagantei. Martisoarele personalizate aurii aduc un plus de caldura si sunt alegerea potrivita atunci cand vrei sa daruiesti cadouri incarcate de entuziasm si inspiratie. Martisoarele rose gold sunt in topul alegerilor exigente avand o utilizare relativ recenta in productia bijuteriilor si a accesoriilor. Rozul este culoarea puritatii si a compasiunii si vorbeste adesea despre confort si bucurie. Se armonizeaza perfect cu pielea astfel incat mesajul gravat iese mai mult in evidenta decat forma martisorului. Fiind un mix de auriu, argintiu si culoarea cuprului, accesoriile de culoare rose gold sunt purtatoarele simbolisticii pentru toate cele trei culori: stralucire, bogatie, caldura si confort. Tu ce culoare ai alege?

3. Aspect -  simplu sau cu pietre

Toate martisoarele personalizate brose, pandantive si bratari sunt disponibile in doua variante, simple sau cu pietricele multifatetate transparente. Aici alegerea e mai simpla pentru ca trebuie sa fii atent in mod special la stilul primitoarei, daca stii ca ii plac accesoriile mai simple alege modelele de martisoare fara pietre. Oricare ar fi alegerea ta, nu ai cum sa dai gres, mesajele si desenele ii vor placea oricum.

4. Buget

Noi spunem mereu ca valoarea martisorului este mai putin importanta pentru ca suntem ferm convinsi ca gestul si emotia conteaza mai mult. Acesta este motivul pentru care pe site-ul nostru gasesti martisoare indiferent de ce buget ai. Gama de martisoare personalizate porneste de la 15.9 lei, pret in care este inclus martisorul, personalizarea, ambalajul, snurul de martisor si plicul frumos imprimat in care sa daruiesti martisorul. In functie de forma, culoare si complexitate preturile variaza, astfel incat ai de unde alege un martisor unic, creat special pentru ea, indiferent de bugetul alocat. Totodata iti spunem un secret, daca vrei sa ii iei un martisor cu nume, prima data introdu numele ei in campul de Cautare, avem peste 200 de nume deja listate in toate cele 3 categorii de martisoare, sunt sanse foarte mari sa gasesti ceea ce cauti. Avantajul este ca modelele deja listate vin cu coduri de reduceri sau discount-uri deja aplicate. In aceeasi situatie sunt si martisoarele cu mesaje pentru mama, bunica, nasa, sora, sotie, iubita, profesoara si multe altele. Doar cauta cuvantul “mama”, de exemplu, si vezi daca cumva noi am creat deja modele special pentru ea.

5. Tematica

Daca ne intrebi pe noi ce martisoare cauti, prima intrebare va fi cui urmeaza sa i-l oferi iar urmatoarele intrebari vor face referire la pasiunile si meseria doamnei. Mama, bunica, sora, sotia, cumnata, verisoara, nasa, fina, nora, soacra, moasa, fiica, matusa, verisoara, nepoata, nora, pentru toate doamnele speciale din familia ta am creat martisoare speciale. Deasemenea daca primitoarea este pasionata de stele, iti vom recomanda martisoare cu zodii. Daca isi iubeste meseria ti-am recomanda sa alegi ceva in functie de asta, nu credem ca avem vreo meserie pe care sa nu o fi “gravat-o” pe martisoare, si daca nu o gasesti, contacteaza-ne, cream ceva frumos impreuna. Foloseste functia de cautare pentru a gasi martisoarele recomandate pentru doctori, fotografi, avocati, profesoare, diriginte, educatoare, asistente, directori, actrite, pictorite, balerine, stomatologi, scriitori, doctori veterinari, hair-stilist, nail artist, designer vestimentar, muzician, barista, arhitect, psiholog, bucatar, contabil, fotomodel, regizor, instructor sportiv si multe altele. Inafara de gradul de rudenie si de meserie, poti alege si in functie de pasiunile si felul ei de a fi. O gama speciala pentru colegele de birou de exemplu este cea care se refera la calitatile doamnelor. Este ambitioasa? Curajoasa? Perseverenta? Linistita poate? Introdu cuvantul Calitati la rubrica de Cautare si cauta cuvantul care o descrie cel mai bine. Ia cate un martisor special pentru fiecare colega de birou! Pentru domnitele mandre romancute care iubesc traditia alege martisoare traditionale, gravate cu motive traditionale romanesti si diferite simboluri.

Daca nu te-ai hotarat totusi, poti opta pentru orice fel de martisor cu trifoi norocos cu patru foi sau ghiocel, nu ai cum sa dai gres cu cele mai cunoscute simboluri ale venirii primaverii. Poti deasemenea sa ne contactezi, daca ne dai mai multe detalii, este posibil sa ne vina o alta idee pentru a crea martisorul perfect pentru doamna draga din viata ta.

Daruieste primavara cu martisoare personalizate, create special pentru tine!

Adauga Comentariu
Raspunde
login pentru a posta un comentariu.

Actiuni

Click pentru mai multe produse...
Nu au fost gasite produse.

Menu

Share

Creaza un cont pentru a folosi Wishlistul.

Autentificare