WhatsApp

Martisoare direct la easybox

Postat pe2022-01-11
Martisoare direct la easybox

Am implementat un nou serviciu de livrare despre care abia asteptam sa iti povestim! Pentru inceput vrem sa stii ca suntem primul magazin specializat in comertul de martisoare care vine in avantajul tau cu livrare la easybox si suntem mandri de asta. Comanda martisoarele tale preferate si selecteaza la finalizarea comenzii livrare la easybox pentru a profita de urmatoarele avantaje:


1.    Aproape de tine
Reteaua de lockere easybox are peste 2000 de locatii in care coletul tau poate ajunge, astfel incat poti sa alegi lockerul care este cel mai aproape de tine. Tot ce trebuie sa faci este sa optezi pentru livrare la easybox si sa selectezi locker-ul pe care ti-l doresti in functie de locatia unde te afli.


2.    Siguranta
Cand optezi pentru livrarea la easybox nu ai de-a face cu cozile si aglomeratia si nici nu-ti bati capul cu pregatirea rambursului. Livrarea la easybox este sigura in context pandemic pentru ca nu exista contact uman si pentru ca platile se fac doar cu cardul, indiferent ca optezi pentru plata in siguranta cu cardul online la plasarea comenzii sau pentru plata cu cardul direct la easybox cand mergi sa ridici coletul de la locker.


3.    Agenda e la tine
Nu mai astepti curierul la o anumita adresa, nu depinzi de numarul de colete pe care agentul din zona ta le are de livrat sau de ridicat, nu depinzi de trafic, nu te temi ca ratezi din cauza sedintelor telefonul curierului care ar urma sa iti livreze comanda. Ridici comanda de la lockerul easybox dorit cum vrei si cand vrei tu.


4.    Program non-stop
Cel mai probabil a doua zi dimineata dupa expedierea comenzii, vei primi un sms in care vei fi informat ca a ajuns in locker coletul tau. In functie de programul tau, ridici comanda oricand in cele 36 de ore pe care le ai la dispozitie din momentul primirii acelui sms/ mail cu PIN-ul sau codul QR pentru ridicare. Programul locker-elor easybox amplasate in exteriorul centrelor comerciale este non-stop, mergi cand vrei. Daca lockerele se afla in interior, programul accesului la locker coincide cu programul centrului comercial.


5.    Simplu si usor
Ridicarea coletelor se face foarte usor prin simpla scanare a codului QR primit pe mail sau introducerea PIN-ului primit prin sms. Dupa scanarea codului sau introducerea PIN-ului usa cutiutei ce are coletul tau se va deschide. Tot ce trebuie sa faci este sa iti iei comanda si apoi sa inchizi usa. Super simplu!


6.    Transport mai ieftin
Mai mult decat comoditatea si independenta pe care o ai daca optezi pentru livrarea la easybox, venim in ajutorul tau si cu un cost de livrare mai mic. E wow, nu?

Adauga Comentariu
Raspunde
login pentru a posta un comentariu.

Actiuni

Click pentru mai multe produse...
Nu au fost gasite produse.

Menu

Share

Creaza un cont pentru a folosi Wishlistul.

Autentificare