WhatsApp

6 Motive sa Cumperi Martisoare Online

Postat pe2021-02-08
 6 Motive sa Cumperi Martisoare Online

Martie se apropie cu pași repezi. Dacă ai studiat deja piața de mărțișoare, probabil că știi și ce vei alege. Dar știi de unde le vei cumpăra? Ai mai mult opțiuni: zonele de târg special amenajate pentru vârzarea lor (rămâne de văzut dacă le vom avea anul acesta sau nu!), piețe, marile magazine, dar și online. De ce ar alege cineva să cumpere mărțișoare online? Motivele sunt mai multe.

  1. Este mai confortabil
  2. Este mai safe
  3. Ai diversitate mai mare de modele
  4. Poți face economie
  5. Găsești mai ușor ce cauți
  6. Câștigi timp

1. Este mai confortabil

Le poți comanda la orice oră din zi sau din noapte, din confortul propriului fotoliu. Nu trebuie să alergi prin oraș sau prin magazine, căutând loc de parcare sau făcând față îmbulzelii de la raionul respectiv sau din fața tarabelor dedicate. Poți face comanda chiar și de la birou. Ba chiar le poți primi acolo. Te poți consulta cât vrei cu un coleg, o prietenă sau un membru al familiei.

2. Este mai safe

În contextul actualei pandemii, când toți ne ferim de aglomerație și de contactul cu persoane necunoscute, a cumpăra orice online, chiar și mărțișoare, este de preferat. Le comanzi de acasă, le primești direct la ușă, prin curier, și riști mai puțin în materie de sănătate. Se știe că la mărțișoare este de stat. Nu te duci, ca la raionul de lactate, pui în coș și ai plecat. Trebuie analizat. Online analizezi cât vrei.

3. Ai diversitate mai mare de modele

Nu ai să găsești în niciun magazin atâtea modele de mărțișoare câte ai disponibile de pe un site dedicat. În magazine sau la vânzătorii ambulanți nu este suficient spațiu pentru fi expuse atâtea modele. Pe un site precum imartisoare.ro găsești sute de mărțisoare, de toate tipurile (broșe, brățări, pandantive sau simple), din diverse materiale, pentru orice vârstă, statul social, gust și buget.

4. Poți face economie

Online a fost și este mai ușor să identifici ofertele mai bune. În magazinele fizice și piețe este greu să ții minte unde ai văzut un model și la ce preț, să faci comparație și să alegi cea mai bună ofertă pentru tine. Și, de ce să nu o spunem pe cea dreaptă, că prețurile din online sunt în general mai mici. Motivele pentru care se întâmplă asta nu le analizăm aici.

5. Găsești mai ușor ce cauți

Dacă știi exact ce vrei, fie că e vorba de tipul mărțișorului, de model, de materiale, online este destul de ușor să găsești ceea ce cauți, grație filtrelor disponibile pe site-urile cu mărțișoare. Printr-un simplu click, ai acces în secunda următoate la pagina cu mărțișoare handmade, mărțișoare din argint, mărțisoare zodiac sau orice alt tip de mărțișor dorești. Filtrarea lor pe categorii face shoppingul mai ușor.

6. Câștigi timp

Nu pierzi timp pe drum, prin oraș. Nu pierzi timp căutând mărțișorul perfect pe la zeci de tarabe sau pe un raion întreg. Nu pierzi timp la casa de marcat. Până și filtrele de care aminteam mai sus nu fac căutarea doar mai ușoară, ci și mai rapidă. Timpul tău este prețios. Economisește-l!

Sunt suficiente motive să alegi și să comanzi mărțișoarele online anul acesta, nu? Până la urmă, online s-ar putea chiar să vezi mai bine modelele. Pozele sunt clare, permit zoom, poți vedea detaliile și ai informații și despre materialele din care sunt confecționate mărțișoarele.

Articole similare
Adauga Comentariu
Raspunde
login pentru a posta un comentariu.

Actiuni

Click pentru mai multe produse...
Nu au fost gasite produse.

Menu

Share

Creaza un cont pentru a folosi Wishlistul.

Autentificare