WhatsApp

10 idei de martisoare pentru birou

Postat pe2023-01-13
10 idei de martisoare pentru birou

Se apropie venirea primaverii si esti in pana de idei? Iata 10 idei care sa te ajute sa te orientezi catre cele mai frumoase martisoare pe care sa le daruiesti la birou colegelor, sefelor, colaboratorilor si clientilor tai.

1.    Mergi la sigur!

Ce poate fi mai potrivit sa oferi in dar de martisor colegelor de birou decat o brosa, o bratara sau un pandantiv gravate cu un mesaj special adresat ei? O urare, niste ghiocei, o apreciere pentru cea mai buna colega sau “Primavara cu zambete si mult noroc pentru cea mai buna colega”, tu ce ai alege? Daca se intampla ca ea sa fie si prietena ta, alege o bratara cu placuta de inox gravata cu urarea “Primavara minunata, draga prietena!” Sefei ii poti lua un pandantiv cu banut norocos de inox si pietricele multifatetate transparente gravata cu mesajul Cea mai buna sefa si un trandafir elegant. Bratara cu banut Femeie de afaceri poate fi o alta idee de martisor pentru ea daca preferi ceva mai subtil, fara mesaj. Pentru parteneri am creat brosa martisor trifoi de inox gravat cu mesajul “Primavara cu zambete si mult noroc pentru cea mai buna partenera”.

2.    Cum o cheama?

Daca optezi pentru martisoare cu nume, este bine sa stii ca poti alege intre brosabratara si pandantiv, culoare argintiu, auriu sau rose gold si mai multe forme, introdu numele in campul de Cautare si alege dintre rezultatele afisate. Colegele de birou vor sti ca martisoarele au fost create special pentru ele, tu vei face o impresie foarte buna prin implicarea in daruirea acestor martisoare iar ele vor zambi, banuim ca este exact ceea ce iti doresti.

3.    Clasic

Iti doresti sa mergi pe clasic? Alege simboluri si urari! Vine primavara! Si o data cu ea simbolurile precum norocosul trifoias cu patru foi, potcoava, gingasul fluture, simpaticul ghiocel, rasare soarele! Propunerea noastra este o brosa de lemn printata cu costum popular si mesajul Mandra Mandruta sau cu potcoava si mesajul Bata-te-ar norocul. Poti deasemenea opta pentru o bratara aurie cu pandantiv de inox in forma de trifoias cu patru foi gravat cu floare motive traditionale romanesti si urarea “O primavara frumoasa!” Tot clasica este si Brosa Martisor Trifoi, supradimensionata, norocoasa, elegant accesorizata, intr-un cuvant o alta alegere cu care nu ai cum sa dai gres.

4.    Martisoare scoase din carti

Cititul cartilor cu tematica dezvoltare personala, psihologie, spiritualitate dar si meditatia si yoga nu sunt doar practici foarte la moda ci sunt si de mare ajutor pentru fiecare dintre noi. De aceea am extras din carti mesaje si tematici si le-am gravat pe cele mai frumoase martisoare, asa ca daca stii ca ai o colega care practica yoga sau meditatia, ii poti lua o brosa de inox gravata cu mesajul Eu sunt, o bratara de inox cu mesajul Fa Rai din ce ai, un pandantiv elegant cu pietricele multifatetate transparente gravat cu lotus, o bratara cu pandantiv inima si simbolul chakrei coroanei sau cu placuta gravata cu mesajul Esti inspiratie. Alege ce iti place si ce crezi ca o va inspira si o va face sa zambeasca.

5.    Despre felul ei de a fi

Suntem convinsi ca in fiecare birou exista o colega extrem de ambitioasa, una amuzanta poate, carismatica, curajoasa sau poate indragostita? Care este calitatea ei? Gandeste-te si apoi alege cate o bratara martisor de inox cu pietricele multifatetate transparente, gravata exact cu acea calitate o ei care o face unica in biroul vostru.

6.    Cu ce se ocupa?

Copywriter? Contabila? Fotograf? Avem cate un martisor deosebit pentru fiecare departament, inclusiv pentru colega care are cea mai simpatica cana de cafea pentru ca toata creativitatea i se declanseaza dupa prima gura de cafea. Tu ce i-ai lua ei? Bratara Dependenta de cafea sau bratara Creatoare de frumos?

7.    Fa-o sa zambeasca

Oricare va fi alegerea ta, martisorul o va face sa zambeasca, pentru ca nu ii daruiesti doar un accesoriu ci ii daruiesti primavara, si primavara este o sursa de bucurie si de zambete. Dar daca vrei sa o faci sa zambeasca de doua ori, alege un martisor pentru bucovineanca din ea, sau ardeleanca sau olteanca, ce se potriveste. Daca nu, spune-i direct ca a venit primavara si trebuie sa zambeasca cu o bratara martisor cu pandantiv in forma de trifoi cu patru foi gravat.

8.    Alege un martisor pretios

Martisoarele de argint sunt o optiune perfecta pentru colegele de birou in mod special daca stii ca poarta argint. Pentru doamnele mai nonconformiste recomandam un martisor non conformist, poate o pereche de cercei sau un colier de argint cu cristale Swarovski. Daca iti doresti sa daruiesti martisoare cu semnificatie, alege o bratara cu pandantiv in forma de infinit placat cu aur roz de 18K sau o bratara cu pandantiv in forma de floare placata cu aur galben de 24K. Vizualizeaza intreaga gama de martisoare de argint si alege ce crezi ca I s-ar potrivi.

9.    Cititoare? Ia-i un semn de carte!

Stii ca este pasionata de carti si desi ea nu stie, ai vazut ca mai citeste pe furis in pauza o pagina, doua? Ia-i cel mai frumos si util martisor, un semn de carte! Poti alege unul personalizat cu numele ei sau poti opta pentru unul din cele 500 de modele disponibile cu mesaje ce vestesc primavara, desene reprezentative pentru o anumita pasiune sau meserie, cuvinte de drag si bine, ganduri despre frumos si motivatie si inspiratie.

10.    Daruieste un martisor care vorbeste despre voi ca echipa!

Nu ai gasit ceea ce cautai? Descopera gama de martisoare personalizate! Este simplu, tu vii cu ideea, noi cream cele mai frumoase martisoare pentru tine si pentru colegele tale de birou. Iti dam doar un hint, logo-ul firmei voastre sau si mai bine motto-ul vostru sau poate elementul care va leaga in functie de activitatea voastra? Suntem aici pentru tine, da-ne de stire!

Adauga Comentariu
Raspunde
login pentru a posta un comentariu.

Actiuni

Click pentru mai multe produse...
Nu au fost gasite produse.

Menu

Share

Creaza un cont pentru a folosi Wishlistul.

Autentificare